v. 2009 äitiyspakkaus

Kattokee nyt, ei tuommosia voi vastustaa! En sano että haluaisin masukin, saadakseni kaiken tämän, mutta vauvan tavarat ja äitiyspakkaus ylipäätään on jotain ihan mieletöntä. Muistan kun me yli kuusi vuotta sitten pengastettiin Amalia-Oskarin laatikosta kaikki ulos ja huokailtiin onnellisina kaikesta siitä ihanuudesta Jirpun kanssa. Ja sitten naurettiin sille paperilipuskalle jossa oli punaisella pohjalla keltainen smiley. Äiti myöhemmin selitti meille sen käyttötarkoituksen (ja kyllä, sille myös oli käyttöä myöhemmin kun seisottiin vuorotellen Jirpun kanssa näyttelemässä sitä Aikulle, jonka vaippaa vaihdettiin). Kamala miten aika menee nopeesti, sekin jo eskariin menee.. Huijui.

Aikulla muuten samanmoinen helistin oli v. 2004, joten toivottavasti eivät sitä nytkään mene vaihtamaan, mielettönän söpönen kapine. Toinen ihastukseni kohde on vauvaharja. Miten missään voikaan olla niin suuremmoisen pehmeät harjakset ja täydellinen muotoilu. Iso plussa olisi vielä, jos itse "kahvaosa" olisi jotakin vaaleaa puuta. Hyvä, että ovat osanneet siirtyä neutraalimpiin värimaailmoihin näiden vaatteiden kanssa. Oma talvipukuni oli tumman violetin ja viininpunaisen yhdistelmä ja aika epäuskottova näky pienen tytön päällä (ja ei, jos minulla joskus on tyttö, niin en missään maailman tapauksessa menisin pukemaan samaista pukua hänelle).

Inspiroiduin tänään käsitöistä katseltuani ensin nukkekoti- ja sitten vain sellaisia sekalais tuherrusblogeja. Voi että miten jotkut ihmiset osaavatkaan, aivan ihania pussukoita ja sen sellaista näkyi joka saitilla. Erityisen tarpeellinen voisi olla Anu Harkin Kiukku-Maija, mutta se taitaa ainakin näin alkuun olla sen verran vaativa juttu, että parempi antaa olla. Pari juttua on kuitenkin saatava valmiiksi ennen talvea/joulua/kylmiä/inspiraation loppua. Super energinen olo, syksy on tosissaankin minun vuodenaikani. Tässäpä lista aikeistani (joista siis tosin valitsen loppupeleissä kolme? jotka vien tosissaan vielä tämän vuoden puolella loppuun asti):

  • Madelle siniset tumput joululahjaksi (en oo koskaan ikinä milloinkaan tehnyt, mutta haluan kokeilla, se oli ihana mulle ja lupas, että vaikka ne olis maailman rumimmat, niin se pitäisi niitä silti)
  • Smurffipipo ja kissapipo itselle (ne vaikuttaa tarpeeksi helpoilta ja ne on ainoat pipomallit joissa mun pää ei näytä ihan niin wonder boum bratz-nukelta kuin yleensä)
  • Lusmulle mantteli (ne entiset on käynyt sille liian pieniksi ja musta koirien vaatteet on lähes yhtä hellyyttäviä kuin vauvojen)
  • Hippiraita-pussukka (virkaten, meitsille tietty tämäkin)
  • Pikkuihmisen vaatekappale (siis ihan mikä tahansa, mutta haluan tehdä jonkun. Värikin on jo päätetty, luonnonvalkoinen!)

Ensiviikolla on taas mahdollisesti vähän enemmän rahaa -> lankaostoksille! Jippii. Siihen asti pitää tyytyä vaan korjailemaan näitä vanhoja rättejä ja suunnittelemaan uutta. Mulla on nyt niin monta vihkoa (turhaan, luulin ett tarvisin niitä koulus, mutta mä aloinkin portfolioimaan koko ekaa vuotta, joten ei tarvita vihkoja...), että kyllä niistä yksi liikenee ihan hyvin tällasille rätti ja kässä jutuille. Toisen joudun myös uhraamaan, nimittäin resepteille ja muille keittiöihmisten asioille (oi kyllä, myös keittiöstä on tullut minun valtakuntaani, jota toistaiseksi hallitsen hieman huonosti mutta mitäs isoista kun ne isot kuitenkin aina sörkkii automatkoilla ;>).

Voitte sanoa minua aivan vapaasti epäsivistyneeksi, mutta minä en ymmärrä laten ja espresson makueroa (ainakaan näistä pikakahveista joita oon nyt kaksi päivää kitannut kahvilaelämä-luksuksen puutteeseeni). Kertokaa nyt tarkemmin tästä erosta te fiksummat, kiitos.

Onko sinulla herännyt viime aikoina jotain erityistä kipinää? Mihin ja miten ajattelit supervoimasi käyttää? Mikä on sinun vuodenaikasi?